5) Nahastu urarekin (150zl) eta irabiagailuarekin txikitu, bota kazolara eta nahastu.
3) Moztu tipula zati txikitan eta baratxuria laminatan eta zartagin batetan egin (kolore pixak bat hartu arte) 5 olio koilarakadatan.
2) moztu patata eta azenarioa lauki txikitan eta txorizoa laminatan eta bota kazolara ura irakiteko xorian dagoenean, jeitsi sua puntu bat eta bota koilara txiki eta erdi gatz. Eta fijatu noiz hasi den irakiten.
Eta orain bai, pausoz pauso...:
*1 - Dilistak garbitu xukadera batekin eta kazolan bota ereintzarekin eta piperrarekin (piperrari mozketa txiki bat egin puntan) eta ur litro 1ekin sua potentzia erdi-goi batetan (ni, adibidez, 9tik, 7an Jartzen dut).
Hasteko, osagaiak:
• Dilistak: 225gr
• Ereinotza: hosto 1
• Piper berde bat
• Patata 1
• Azenario 1
• Txorizoa: gustora, ni 10 zati
• Baratxuria: 2 hortz
• Tipula: 150gr
• Ura, gatza, olioa eta piperrautsa
El 12 de abril de 1961 en la URSS, y a las 9:07 hora de Moscú, despega de la base de Baikonur a bordo de la cápsula espacial "Vostok I", Yuri Gagarin, que se convierte en el primer hombre en orbitar nuestro planeta en un vuelo de 108 minutos de duración cuya órbita le lleva a una distancia entre 180 y 327 kilómetros de la superficie terrestre.
A veces me apetece tootear en euskera pero no me siento tan comodo haciendolo en esta cuenta. Así que creo que voy a empezar a usar la cuenta de @Loko_Bortx para tootear en euskera.
No voy a seguir a nadie de momento con ella pero si retooteare con esta cuenta y, si algun@ le interesa y me sigue si que dare followback. Pero creo que so sigo a todos, es muy posible que me sigan de vuelta y ni les interese...
Normalmente seran cosas personales o de tema politivo-social que tenga que ver con la futura Nafar Errepublika Sozialista...
Hemen bakarrik euskeraz
Pixelaren langilea
Geimerra (ahal dudanean)
Beti eta askotan