Aspertuta?

(Neurria: jogurtaren basoa).

* Gari-irina, 3 neurri.
* Azukrea, neurri bat.
* 3 arrautza.
* Jogurt naturala, neurri bat.
* Oliba-olio suabea edo ekilore-olioa, neurri bat.
* Limoi birrindura, nahi beste.
* Laberako hautsak, 1 sobre.

Irabiatu arrautzak azukrearekin. Loditzean, gehitu jogurta, olioa, limoia eta integratu dena. Ostean irina bota (bahetua). Integratu dena.

Labean sartu: 180 gradu, 40 bat minutu.

:elegose: Labean dagoen bitartean #TxipiroiakBereBeltzean irakurri.

Jarraitu

@dabidnet
Behingoz RZ 1 uler litekeen neurriakin! Gora yogur potoak! (ze zaila den sukaldean balantzarik/pisurik gabe aritzea)

@nizuzuzunini gure etxean ere ez daukagu balantzarik, pitxer neurgailu batekin egiten nuen. Amamak behin esan zidan: zertarako neurtzen dituzu osagaiak? Jogurtaren basoa erabili. BZD, NOLA!? 🧙‍♀️

Eman izena elkarrizketan parte hartzeko
mastodon.jalgi.eus

Jalgi hadi Fedibertsora! E.H.ko Mastodon instantzia burujabea