Babarrunak gindillarekin jaten dituztenak, azteka tradizioari fidelagoak, hutsik jaten dituztenak baino. https://eibar.org/blogak/orakulua/etl-akoatl-chili-aka-bababaltza-sakramentuekin-eta-gindillekin #culineitor
@zital Gurian ez! 😝
@txikillana neuk pez etxien, baie biharran bai 😂😂😂
@zital A, biharrekuak alperrik galdu zaittue. 😝 Nik be eguneko menuetan ikusi nittuan babak gindillekin estraiñekotz, eta nahaste arrrrarua begittandu jatan. Lentejak intxaurrekin nahastatzian parekua.
@txikillana lentejak intxorrakaz?? proba biko da 😂
@zital Neuri be gogo bera sartu jata, idaztiakin batera. 😀 probau dozu sandia saltxitxoiakin? (meloirik eta jamoirik ez nekan egun baten asmautakua) #culineitor
@txikillana
Pinedun pizze bat ez dan bitxartien ni pozik 🤣
@zital
@txikillana @joseba ni enai pizzezalie, gaztaie ez dast gustaten eta, asko jota, mozarellagaz dizenak
Ni bai, ninja dordoka ahal nai izan arazo barik 🤣 , baie marrazkidxedtakuek eh! Ez pelikuen agertuten dizen dinosaurio raruek. Egunen baten, bat eingot idiazabalagaz eta jamo serranogaz, ia zelan urteten dauek. @zital @txikillana
@txikillana Nire Eibarko garaian (gero kostaldera alde egin nuen) aitak gindillarekin jaten zituen
@gontxatorre Izerdi flotean. 😝
@txikillana ezan bidelez txo!