@porru@aldatsa probatu behar duzu berezko fermentazioarekin, legamirik gabe. Beste unibertso bat da. Laranjakin ez dut egin baina gengibreakin... legamiakin: 6,5. Berezko fermentazioarekin: 9. Beste rollo bat hartzen du. Baina bitxoa sortu eta elikatu behar da, eta fermentazioa askoz motelagoa da, eta burbuilak ateratzea ere gehiago kostatzen da.
@okerreko@porru@aldatsa Baiña kontuz pasau barik. Jokin, jaramon egin netsuan eta remolatxia beratzen ipiñi neban, hartzitzeko. Puspilluak bakarrik ez... lizuna bebai urten jatan! Azkenian pare bat killo zerriporronera bota bihar izan nittuan, ha ez zeguan jaterik.
@okerreko@porru@aldatsa Lasai, gizon errekurtsoduna naiz: oratu egin neban, eta bera tentakuluekin ni ittotzen saiatu bazan be, ni arpoiakin abillagua naiz eta burrukia irabazi neban.
@txikillana @porru @aldatsa ja! Kontuz ibili biada! Likido azoixan beti eta airiakin kontaktua ekidin!