@porru@aldatsa probatu behar duzu berezko fermentazioarekin, legamirik gabe. Beste unibertso bat da. Laranjakin ez dut egin baina gengibreakin... legamiakin: 6,5. Berezko fermentazioarekin: 9. Beste rollo bat hartzen du. Baina bitxoa sortu eta elikatu behar da, eta fermentazioa askoz motelagoa da, eta burbuilak ateratzea ere gehiago kostatzen da.
@okerreko@porru@aldatsa Baiña kontuz pasau barik. Jokin, jaramon egin netsuan eta remolatxia beratzen ipiñi neban, hartzitzeko. Puspilluak bakarrik ez... lizuna bebai urten jatan! 😂 Azkenian pare bat killo zerriporronera bota bihar izan nittuan, ha ez zeguan jaterik.
@okerreko@porru@aldatsa Lasai, gizon errekurtsoduna naiz: oratu egin neban, eta bera tentakuluekin ni ittotzen saiatu bazan be, ni arpoiakin abillagua naiz eta burrukia irabazi neban. 🤭
@txikillana @porru @aldatsa ja! Kontuz ibili biada! Likido azoixan beti eta airiakin kontaktua ekidin!