Ahaztu denak: goji haziak, magnesio koilarakadak, azido malikoen gibel garbiketak... Modan jarri den azken miraria da: kurkuma!
#ezhorregatik
Earra ea kurkuma, edonun ta edonola! Berotan kozinatuta, infusioan...
Hoi bai, kurkuma freskoa, ez hautsa
@porru nik gutxitan janda. Antza denekin ona, ezta?
Ba, orain supermodan jarri ei da.
@porru @goioarana nola hartzen duzu? Ez dut inoiz jan. Beno erositako ogia kurkumarekin bai baina besterik ez. Jengibrea hautsan asko erabiltzen dut, oso goxoa da eta ondo dago eztarriko minak eta dijestio arazoentzat.
@porru @goioarana probatuko dut. Ea gaztetzen garen :)
@axel @goioarana
Nik biak moztuta erabiltzeitut, xaflatan, txikituta, tiratan... ta baratxurian bezela, oliotan hasieran
Arrozian ta kurrian bereziki ondo geatze dia. Kurkuma gozogoa da ta jenjibreak zapore fuertegoa du