Ahaztu denak: goji haziak, magnesio koilarakadak, azido malikoen gibel garbiketak... Modan jarri den azken miraria da: kurkuma!
#ezhorregatik

@goioarana

Earra ea kurkuma, edonun ta edonola! Berotan kozinatuta, infusioan...

Hoi bai, kurkuma freskoa, ez hautsa

@porru nik gutxitan janda. Antza denekin ona, ezta?
Ba, orain supermodan jarri ei da.

@goioarana

Hara, ba enekan ideiaik. Nik duela hiruzpalau urtetik erabiltzet, jenjibreakin batea

Probatu janda, ikusikozu ze goxua. Halare jakin behatzak hori-horiak utzikoizkizula egun pare batez

@porru @goioarana nola hartzen duzu? Ez dut inoiz jan. Beno erositako ogia kurkumarekin bai baina besterik ez. Jengibrea hautsan asko erabiltzen dut, oso goxoa da eta ondo dago eztarriko minak eta dijestio arazoentzat.

@axel @goioarana

Nik biak moztuta erabiltzeitut, xaflatan, txikituta, tiratan... ta baratxurian bezela, oliotan hasieran

Arrozian ta kurrian bereziki ondo geatze dia. Kurkuma gozogoa da ta jenjibreak zapore fuertegoa du

Eman izena elkarrizketan parte hartzeko
mastodon.jalgi.eus

Jalgi hadi Fedibertsora! E.H.ko Mastodon instantzia burujabea