Borscharekin aprobak egitten segitzen dot. Oinguan, ganbak eta espinakak egostian urakin. Gero eta "polievka" gozuagua! #culineitor
@porru Borscha, asko dakazuzenian, erremolatxak "gastatzeko" onena! Total begano friendly. https://eu.wikipedia.org/wiki/Borsch
@txikillana @porru niri oso ondo funtzionatzen dit erremolatxak lehenago fermentatzeak, zopa egin baino lehen. Astebetez edo. Emaitza mundiala da.
@txikillana @porru ohikua izaten da
@txikillana @porru yeahhh!
@txikillana ganbak eta espinakak. Zer da, tsarrak zerabilen tortura moduetako bat?
@rawr Argiñanok egin ezkero, bihar denok hori jaten. Baina nik, gaixo honek... 😂😈
@txikillana
Zer da borscha?
Nik atzo garbantzu batzuk in nitun, ta garbantzuak egosteko purerako barazkiak egositako ura/salda erabili nun, ta aldi berian purerako ur hoi dilistak egostekoana zan
Gatzik gabe ta zapore ikerriya