Jarraitu

Borscharekin aprobak egitten segitzen dot. Oinguan, ganbak eta espinakak egostian urakin. Gero eta "polievka" gozuagua!

@txikillana
Zer da borscha?

Nik atzo garbantzu batzuk in nitun, ta garbantzuak egosteko purerako barazkiak egositako ura/salda erabili nun, ta aldi berian purerako ur hoi dilistak egostekoana zan
Gatzik gabe ta zapore ikerriya

@porru Borscha, asko dakazuzenian, erremolatxak "gastatzeko" onena! Total begano friendly. eu.wikipedia.org/wiki/Borsch

@txikillana @porru niri oso ondo funtzionatzen dit erremolatxak lehenago fermentatzeak, zopa egin baino lehen. Astebetez edo. Emaitza mundiala da.

@okerreko @porru Fermentatzea? Hum! Ideia ona! Nere andriak GORROTATUKO zaittu baiña, Jokin! 😜

@okerreko @porru Bueno, lehendik be fermentatzeko bidoia martxan izan dot (aziakin, eta intsusakin) eta ez nau asesinau, beraz... hurrengua erremolatxia!

@txikillana ganbak eta espinakak. Zer da, tsarrak zerabilen tortura moduetako bat?

@rawr Argiñanok egin ezkero, bihar denok hori jaten. Baina nik, gaixo honek... 😂😈

Eman izena elkarrizketan parte hartzeko
mastodon.jalgi.eus

Jalgi hadi Fedibertsora! E.H.ko Mastodon instantzia burujabea