Borscharekin aprobak egitten segitzen dot. Oinguan, ganbak eta espinakak egostian urakin. Gero eta "polievka" gozuagua!

@txikillana
Zer da borscha?

Nik atzo garbantzu batzuk in nitun, ta garbantzuak egosteko purerako barazkiak egositako ura/salda erabili nun, ta aldi berian purerako ur hoi dilistak egostekoana zan
Gatzik gabe ta zapore ikerriya

@porru Borscha, asko dakazuzenian, erremolatxak "gastatzeko" onena! Total begano friendly. eu.wikipedia.org/wiki/Borsch

@txikillana @porru niri oso ondo funtzionatzen dit erremolatxak lehenago fermentatzeak, zopa egin baino lehen. Astebetez edo. Emaitza mundiala da.

Jarraitu

@okerreko @porru Fermentatzea? Hum! Ideia ona! Nere andriak GORROTATUKO zaittu baiña, Jokin! 😜

@okerreko @porru Bueno, lehendik be fermentatzeko bidoia martxan izan dot (aziakin, eta intsusakin) eta ez nau asesinau, beraz... hurrengua erremolatxia!

Eman izena elkarrizketan parte hartzeko
mastodon.jalgi.eus

Jalgi hadi Fedibertsora! E.H.ko Mastodon instantzia burujabea